تلفن رزرو ملاقات حضوری با وکلا

26155991

 

ساعات کاری

ساعت 4:00 بعد از ظهر الی 7:00 شب

 

طلاق توافقي چيست؟طلاق توافقی چگونه است؟

سؤالات متداول در خصوص طلاق توافقي به شرح زیر می‌باشد:

طلاق توافقی چیست؟  قوانین طلاق توافقی به چه صورت است؟  طلاق تفاهمی به چه نحو است؟  طلاق توافقى چطور است؟  قانون طلاق توافقی چگونه است؟  انواع طلاق توافقی چگونه است؟ 

بعضی از حقوقدانان در خصوص طلاق توافقی گفته‌اند: در فقه امامیه و قانون مدنی طلاق با توافق پیش بینی نشده است؛ زیرا طلاق ناشی از ارادهٔ مرد و حق و اختیار اوست و رضایت یا عدم رضایت زوجه نمی‌تواند اثری در موضوع داشته باشد. پس نه در فقه و نه در قانون توافق زوجین از موجبات طلاق به شمار نیامده و در فقه و قانون مدنی طلاق با توافق متصور نیست. این نظر مبتنی بر یک مفهوم مضیق و محدود از طلاق توافقی است. اگر مقصود از طلاق با توافق این باشد که ارادهٔ زن مانند ارادهٔ مرد و به همان اندازه در طلاق مؤثر باشد و طلاق یک قرارداد بین زوجین تلقی شود، یا لااقل صرف توافق اراده زن و شوهر مبنای حکم دادگاه به طلاق باشد، طلاق با توافق بدین معنی در فقه امامیه (قول مشهور) و قانون مدنی پذیرفته‌نشده است.

لیکن اگر مفهوم گسترده‌تری برای توافق زوجین و طلاق با توافق قائل شویم، طلاق خلع مبارات را هم می‌توان نوعی طلاق با توافق محسوب داشت، زیرا درست است که این نوع طلاق بنا بر آنچه خواهیم گفت یک ایقاع است نه عقد؛ ولی شک نیست که بر اساس توافق زوجین واقع‌شده و توافق مبنای طلاق یا انگیزه آن بوده است. حتی بعضی از فقهای امامیه گفته‌اند که طلاق خلع یا مبارات یک عقد معاوضی است، اگرچه این قول در قانون مدنی پذیرفته‌نشده است. بنابراین می‌توان گفت که در فقه امامیه و قانون مدنی یک نوع طلاق با توافق تحت عنوان خلع و مبارات پیش‌بینی‌شده است. در قانون حمایت خانواده ، در خصوص طلاق توافقی با قلمروی وسیع‌تری روبرو هستیم که می تواند طلاق صورت خلع یا مبارات نداشته باشد و هرگاه زوجین برای طلاق توافق کردند، بدون اینکه زن مالی درازا طلاق به شوهر بدهد، می‌تواند تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش برای طلاق کنند و پس از دریافت آن، اقدام به اجرای صیغه طلاق و ثبت آن نمایند.

زیر مجموعه ها

مراحل طلاق توافقی,مراحل طلاق توافقي,مراحل انجام طلاق توافقی,مراحل درخواست طلاق توافقی,مراحل قانونی طلاق توافقی,مراحل طلاق تفاهمی,مراحل گرفتن طلاق توافقی

شرایط طلاق توافقی,طلاق توافقی شرایط,شرايط طلاق توافقي,شرایط طلاق توافقی چیست,چگونگی طلاق توافقی

 %

تلاش جهت رضایت موکل

 %

موارد موفق در پرونده های ارجاع شده به این دفتر

 

سال سابقه وکالت تخصصی

 

تعداد پرسشها و پاسخهای ارائه شده توسط وکلای ما

درباره دفتر وکالت تخصصی طلاق

خدمات صادقانه / مناسب ترین حق الوکاله

دفتر وکالت تخصصی طلاق با سابقه 14 ساله در این زمینه افتخار دارد تا اعلام نماید تمامی پرونده های ارجاعی با دقت و در کمترین زمان ممکن توسط وکلای مجرب و آشنا به زیر و بم مواد قانونی تا حصول نتیجه مطلوب با تمام قوا پیگیری می گردد.

بر اين اساس، این مرکز دارای بیشترین سطح رضایت مشتری در زمینه دعاوی حقوقی خانواده بوده و وظیفه خود می داند تا این سطح بالای کیفیت را بیش از پیش حفظ نماید .

خدمات وکالت در دعاوی و مشاوره حقوقی تاکنون ارائه شده

  •  وکالت در دعاوی طلاق
  •  وکالت در طلاق توافقی
  •  وکالت در دعاوی مهریه ، نفقه و اجرت المثل
  •  وکالت در دعاوی تمکین
  •  وکالت در دعاوی حضانت فرزند
  •  وکالت در کلیه دعاوی خانواده

محل درج پرسش حقوقی شما