تلفن رزرو ملاقات حضوری با وکلا

26155991

 

ساعات کاری

ساعت 4:00 بعد از ظهر الی 7:00 شب

 

شرایط طلاق از طرف زن,طلاق از طرف زن

سؤالات متداول در خصوص شرایط طلاق از طرف زن به شرح زیر می‌باشد:

شرایط طلاق از طرف زن چگونه است؟  طلاق از طرف زن چه راهکارهایی دارد؟  طلاق زن از مرد به چه صورت است؟  طلاق به درخواست زوجه به چه نحو است؟  تقاضای طلاق از طرف زن چطور است؟  طلاق به درخواست زن چگونه است؟  طلاق گرفتن زن به چه روش است؟  اگر زن طلاق نخواهد چه باید کرد؟  طلاق از طرف زوجه چگونه است؟  طلاق به چه صورت است؟

زن می‌تواند باوجود شرایط مقرر در مواد ۱۱۱۹، ۱۱۲۹ و ۱۱۳۰ قانون که در زیر به آن اشاره‌شده است، از دادگاه تقاضای طلاق نماید.

الف - خودداری یا عجز شوهر از دادن نفقه

قانون مدنی در مواد ۱۱۲۹ و ۱۱۳۰ موجباتی را برای طلاق به درخواست زن مقرر داشته است که مبتنی بر فقه اسلامی است. ماده ۱۱۲۹ مربوط به استنکاف یا عجز شوهر از دادن نفقه است و عدم امکان اجرا حکم محکمه و الزام او به دادن نفقه که در این مورد زن می‌تواند برای طلاق به حاکم رجوع کند و حاکم شوهر او را اجبار به طلاق می‌نماید.

ب - عسر و حرج

 در ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی (اصلاحی ۱۳۷۰/۸/۱۴) مربوط به عسر و حرج است که به‌موجب آن اگر دوام زندگی زناشویی برای زن موجب مشقت شدید و غیرقابل‌تحمل باشد زن می‌تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند.

ازآنجاکه مادهٔ ۱۱۳۰ قانون مدنی تا حدی ابهام داشت و رهنمود کافی به قاضی برای تشخیص عسر و حرج نمی‌داد و در عمل موجب تشتت آراء شده بود، قانون‌گذار درصدد روشن کردن مفهوم آن در تاریخ ۸۱/۴/۲۹ طی ماده‌واحده‌ای طرح الحاق یک تبصره به مادهٔ ۱۱۳۰ قانون مدنی را به شرح زیر تصویب کرد:

عسر و حرج موضوع مادهٔ ۱۱۳۰ قانون مدنی عبارت است از به وجود آمدن وضعیتی که ادامهٔ زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته و تحمل آن مشکل باشد و موارد ذیل در صورت احراز توسط دادگاه صالح از مصادیق عسر و حرج محسوب می‌گردد:

۱- ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه؛

۲- اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلا وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است؛

 درصورتی‌که زوج به تعهد خود عمل ننماید و یا پس از ترک، مجدداً به مصرف مواد مذکور روی آورد، بنا به درخواست زوجه، طلاق انجام خواهد شد؛

۳- محکومیت قطعی زوج به حبس ۵ سال یا بیشتر؛

۴- ضرب و شتم یا هرگونه سوء رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زوجه قابل‌تحمل نباشد؛

۵- ابتلا زوج به بیماری‌های صعب‌العلاج روانی یا ساری یا هر عارضهٔ صعب‌العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید

موارد مندرج در این ماده مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی که عسر و حرج زن در دادگاه احراز شود، حکم طلاق صادر نماید.

ج - غیبت شوهر بیش از چهار سال

 علاوه بر موارد فوق، قانون مدنی به تبعیت از فقه به زنی که شوهر او چهار سال غایب مفقودالاثر بوده اجازه داده است که از دادگاه تقاضای طلاق کند (ماده ۱۰۲۹).

وکالت زن برای طلاق هم در قانون مدنی مانند فقه اسلامی پذیرفته‌شده است (ماده ۱۱۱۹).

شرایط طلاق از طرف زن,طلاق از طرف زن,طلاق زن از مرد

 %

تلاش جهت رضایت موکل

 %

موارد موفق در پرونده های ارجاع شده به این دفتر

 

سال سابقه وکالت تخصصی

 

تعداد پرسشها و پاسخهای ارائه شده توسط وکلای ما

درباره دفتر وکالت تخصصی طلاق

خدمات صادقانه / مناسب ترین حق الوکاله

دفتر وکالت تخصصی طلاق با سابقه 14 ساله در این زمینه افتخار دارد تا اعلام نماید تمامی پرونده های ارجاعی با دقت و در کمترین زمان ممکن توسط وکلای مجرب و آشنا به زیر و بم مواد قانونی تا حصول نتیجه مطلوب با تمام قوا پیگیری می گردد.

بر اين اساس، این مرکز دارای بیشترین سطح رضایت مشتری در زمینه دعاوی حقوقی خانواده بوده و وظیفه خود می داند تا این سطح بالای کیفیت را بیش از پیش حفظ نماید .

خدمات وکالت در دعاوی و مشاوره حقوقی تاکنون ارائه شده

  •  وکالت در دعاوی طلاق
  •  وکالت در طلاق توافقی
  •  وکالت در دعاوی مهریه ، نفقه و اجرت المثل
  •  وکالت در دعاوی تمکین
  •  وکالت در دعاوی حضانت فرزند
  •  وکالت در کلیه دعاوی خانواده

محل درج پرسش حقوقی شما