تلفن رزرو ملاقات حضوری با وکلا

26155991

 

ساعات کاری

ساعت 4:00 بعد از ظهر الی 7:00 شب

 

جرم عدم ثبت طلاق در شناسنامه توسط زوج

پرسش:

سلام ، یک سؤال داشتم ، خانمی غیابی طلاق گرفته و واقعه طلاق در شناسنامه خودش ثبت‌شده اما همسرش طلاق رو در شناسنامه‌اش ثبت نکرده این جرمش چیه؟ علاوه براین با داشتن این شناسنامه همه‌جا اعلام میکنه که این خانم همسر منه و براش ایجاد مزاحمت میکنه. ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ وکیل طلاق:

سلام ، طبق  ماده 49 قانون حمایت از خانواده مصوب 1391  چنانچه مردی بدون ثبت در دفاتر رسمی به ازدواج دائم، طلاق یا فسخ نکاح اقدام یا پس از رجوع تا یک ماه از ثبت آن خودداری یا در مواردی که ثبت نکاح موقت الزامی است از ثبت آن امتناع کند، ضمن الزام به ثبت واقعه به پرداخت جزای نقدی درجه پنج و یا حبس تعزیری درجه هفت محکوم می‌شود. این مجازات در مورد مردی که از ثبت انفساخ نکاح و اعلام بطلان نکاح یا طلاق استنکاف کند نیز مقرر است.

در چه شرایطی زن می تواند درخواست طلاق بدهد ؟

پرسش:

سلام؛ من 15 سال زندگی مشترک دارم و در حال حاضر با توجه به شرایط پیش آمده ادامه زندگی برای من غیر ممکن و غیر قابل تحمل است لطفا راهنمایی کنید زن در چه شرایطی می تواند درخواست طلاق بدهد؟

پاسخ وکیل طلاق:

با سلام ، طبق شرایط زیر زوجه می‌تواند درخواست طلاق کند.

۱-خودداری شوهر از پرداخت نفقه و سایر حقوق واجب زن به مدت شش ماه.

۲- سوء رفتار یا سوء معاشرت مرد به حدی كه ادامه زندگی را برای زن غیرقابل‌تحمل نماید (یعنی بدرفتاری مرد با همسر و فرزندان خود)

۳- ابتلای مرد به امراض صعب‌العلاج به‌نحوی‌که دوام زندگی مشترك (زناشویی) برای زن مخاطره‌آمیز باشد (یعنی بیماری مرد غیرقابل درمان باشد به حدی كه سلامت زن را به خطر بیندازد)

۴- دیوانه بودن مرد درزمانی كه ازنظر شرعی امكان فسخ نباشد.

۵- توجه نكردن به دستور دادگاه در مورد منع اشتغال مرد به شغلی كه طبق نظر دادگاه مغایر با مصالح خانوادگی و حیثیت زن باشد.

6- محكومیت شوهر به‌حکم قطعی به مجازات ۵ سال حبس یا بیشتر و یا به جزای نقدی كه به خاطر ناتوانی پرداخت منجر به ۵ سال بازداشت شود.

۷- ابتلای مرد به هرگونه مواد مضر و اعتیادآور كه به تشخیص دادگاه به زندگی خانوادگی ضرر بزند، مانند اعتیادی كه منجر به بیكاری مرد، فروش اثاثیه خانه و همچنین سلامتی جسمی و روحی زن و فرزند را تهدید كند.

۸- مرد بدون دلیل موجه زندگی خانوادگی خود را رها كند و یا این‌که مرد شش ماه متوالی بدون عذر موجه ازنظر دادگاه غیبت نماید.

۹- محكومیت قطعی مرد به خاطر ارتكاب جرم و اجرای هرگونه مجازات اعم از حد و تعزیر كه جرم آن مغایر باحیثیت خانوادگی و شئون زن باشد. (تشخیص این‌که مجازات مرد مغایر باحیثیت خانوادگی زن و عرف و موازین دیگر با دادگاه است)

۱۰- باگذشت ۵ سال از ازدواج، زن از همسر خود به خاطر عقیم بودن و یا عوارض جسمی دیگر صاحب فرزندی نشود.

۱۱- غیبت طولانی مرد یعنی این‌که مرد مفقودالاثر شود و مدت ۶ ماه پس از مراجعه زن به دادگاه پیدا نشود.

۱۲- مرد همسر دیگری بدون رضایت زن اختیار كند و یا به تشخیص دادگاه نسبت به همسران خود عدالت را اجرا نكند.

جهت وکالت طلاق از کجا باید شروع کرد؟

جهت مشاوره تلفنی با وکیل طلاق لطفاً با شماره تلفن 88402099-021 و جهت رزرو وقت جهت ملاقات حضوری در محل دفتر وکالت تخصصی طلاق ، لطفاً با شماره 88402099-021 تماس حاصل فرمایید.

ارائه خدمات در این دفتر وکالت  و توسط وکیل طلاق ، دارای مزایای زیر می‌باشد:

وکالت طلاق

هرگاه شوهر حقوق واجبِ زن را وفا نکند و اجبار او به ایفاء ممکن نباشد حاکم شوهر را اجبار به طلاق می‌کند و در صورت امتناع شوهر از طلاق، حاکم زن را طلاق می‌دهد و این طلاق شرعاً صحیح است.

 علاوه براین موارد، در فقه اسلام زنی که شوهر او غایب مفقودالاثر شده می‌تواند با شرایطی از دادگاه طلاق بگیرد و نیز زن می‌تواند به‌موجب شرط ضمن عقد از شوهر برای طلاق وکالت بگیرد که در صورت تحقق پاره ای امور یا به‌طور مطلق از طرف او خود را طلاق دهد.

 %

تلاش جهت رضایت موکل

 %

موارد موفق در پرونده های ارجاع شده به این دفتر

 

سال سابقه وکالت تخصصی

 

تعداد پرسشها و پاسخهای ارائه شده توسط وکلای ما

درباره دفتر وکالت تخصصی طلاق

خدمات صادقانه / مناسب ترین حق الوکاله

دفتر وکالت تخصصی طلاق با سابقه 14 ساله در این زمینه افتخار دارد تا اعلام نماید تمامی پرونده های ارجاعی با دقت و در کمترین زمان ممکن توسط وکلای مجرب و آشنا به زیر و بم مواد قانونی تا حصول نتیجه مطلوب با تمام قوا پیگیری می گردد.

بر اين اساس، این مرکز دارای بیشترین سطح رضایت مشتری در زمینه دعاوی حقوقی خانواده بوده و وظیفه خود می داند تا این سطح بالای کیفیت را بیش از پیش حفظ نماید .

خدمات وکالت در دعاوی و مشاوره حقوقی تاکنون ارائه شده

  •  وکالت در دعاوی طلاق
  •  وکالت در طلاق توافقی
  •  وکالت در دعاوی مهریه ، نفقه و اجرت المثل
  •  وکالت در دعاوی تمکین
  •  وکالت در دعاوی حضانت فرزند
  •  وکالت در کلیه دعاوی خانواده

محل درج پرسش حقوقی شما