تلفن رزرو ملاقات حضوری با وکلا

26155991

 

ساعات کاری

ساعت 4:00 بعد از ظهر الی 7:00 شب

 

ترک منزل و پرداخت نفقه به زوجه

پرسش:

اگر زوجه در اواخر خرداد منزل مشترک ‌رو ترک کنه و علیرغم ارسال اظهارنامه زوجه به منزل مشترک‌ مراجعت ‌نکنه و زوج در اواسط مرداد دادخواست تمکین بده آیا نفقه تیر و مرداد به زوجه تعلق میگیره یا زوج ‌می‌بایست در دادخواست تمکین احراز نشوز زوجه از خرداد تا تمکین مجدد رو درخواسته خود مطرح نماید؟

پاسخ وکیل نفقه:

 

با سلام ،چون فاصله ترک منزل و اظهارنامه و دادخواست کم است ، احتمالاً این مدت کم اثرگذار نیست. لیکن اگر زوجه شش ماه یا بیشتر منزل را ترک کرده باشد و تقاضای نفقه معوقه را کرده باشد اثبات نشوز باید اضافه شود.

تعقیب ترک انفاق کیفری پس از طلاق؟

پرسش:

زوجه از شوهر خود ، به جرم ترک انفاق شکایت طرح کرد، که متعاقباً با وکالت‌نامه‌ای که زوج به زوجه در خصوص طلاق داده، زوجه اقدام به طلاق و جاری نمودن صیغه طلاق نموده است ، حالا از ابلاغیه برای خانم جهت حضور در جلسه دادرسی ابلاغ‌شده آیا با توجه به تحقق طلاق ، دعوی ترک انفاق منجر به منع تعقیب می‌شود؟

پاسخ وکیل نفقه:

 

سلام،صرف طلاق بدون گذشت شاکیه ، دلیل بر موقوفی تعقیب  جرم واقعه قبلی نمی‌شود.

واخواهی در حکم 6 ماه حبس به دلیل ترک نفقه

پرسش:

سلام برادرم 2 سال است که ازدواج‌کرده و در حدود یک‌ساله که به دلیل اختلافاتی که با خانمش دارد بهش نفقه نداده ، دادگاه هم با شکایت زنش اونو به 6 ماه حبس به دلیل عدم پرداخت نفقه محکوم کرده آیا راهی هست که مدت حبس و براش کم کنیم  ؟

پاسخ وکیل نفقه:

 

سلام،نسبت به واخواهی اقدام نمایید معمولاً دادگاه به استناد ماده ۳۷ و ۳۸ با یک درجه تخفیف به جهت جوانی و در صورت نداشتن سابقه حکم به ۹۱ روز حبس صادر خواهد نمود.

شکایت عدم پرداخت نفقه در دوران عقد

پرسش:

سلام لطفا راهنمایی کنید ، خانوم بنده ازمن شکایت کرده تحت عنوان ترک نفقه و توهین و دوتا شاهد آورده (مادر خانومم و برادر خانومم) ،البته ما تا الان حدود سه سال عقدیم و زیر سقف مشترک نرفتیم و من تو این مدت حدود سه و نیم میلیون بصورت پراکنده بحسابش ریختم ، حالا باید چیکار کنم.

پاسخ وکیل نفقه:

با سلام ، مبلغ نفقه طبق نظر کارشناس مشخص می شود و شما ملزم به پرداخت آن خواهید بود. 

عدم تمکین زوجه به دلیل عدم پرداخت نفقه

پرسش:

سلام ، الآن در حدود شش ماه است که زنم به بهانه پرداخت نکردن مهریه تمکین نمی‌کند آیا این کارش قانونی است؟ البته باید بگم من هم از اون موقع چون دیگه تمکین نمیکه بهش نفقه ندادم.

پاسخ وکیل نفقه:

با سلام ، استدلال زوجه دایر بر عدم تمکین که علت آن را عدم پرداخت نفقه از سوی زوج دانسته است وجاهت قانونی ندارد چراکه ضمانت اجرای عدم پرداخت نفقه عدم تمکین نیست بلکه موجد حق دادخواهی زوجه در جهت مطالبه‌ی نفقه‌ی گذشته و آتی هست و این مطلب در ماده ۱۱۱۱قانون مدنی به‌صراحت مرقوم‌شده .

در خصوص استدلال زوج مبنی بر اینکه  چون زوجه مستنکف از تمکین است لذا نفقه ساقط است نیز باید گفت اصل بر تحقق تمکین است و اگر شوهر خلاف آن را مدعی است باید دلیل و برهانی اقامه کند .

با توجه به‌مراتب فوق اگر عدم تمکین زن از سوی دادگاه محرز باشد ، عدم پرداخت نفقه از سوی زوج نیز مستنبط است ‌.

 %

تلاش جهت رضایت موکل

 %

موارد موفق در پرونده های ارجاع شده به این دفتر

 

سال سابقه وکالت تخصصی

 

تعداد پرسشها و پاسخهای ارائه شده توسط وکلای ما

درباره دفتر وکالت تخصصی طلاق

خدمات صادقانه / مناسب ترین حق الوکاله

دفتر وکالت تخصصی طلاق با سابقه 14 ساله در این زمینه افتخار دارد تا اعلام نماید تمامی پرونده های ارجاعی با دقت و در کمترین زمان ممکن توسط وکلای مجرب و آشنا به زیر و بم مواد قانونی تا حصول نتیجه مطلوب با تمام قوا پیگیری می گردد.

بر اين اساس، این مرکز دارای بیشترین سطح رضایت مشتری در زمینه دعاوی حقوقی خانواده بوده و وظیفه خود می داند تا این سطح بالای کیفیت را بیش از پیش حفظ نماید .

خدمات وکالت در دعاوی و مشاوره حقوقی تاکنون ارائه شده

  •  وکالت در دعاوی طلاق
  •  وکالت در طلاق توافقی
  •  وکالت در دعاوی مهریه ، نفقه و اجرت المثل
  •  وکالت در دعاوی تمکین
  •  وکالت در دعاوی حضانت فرزند
  •  وکالت در کلیه دعاوی خانواده

محل درج پرسش حقوقی شما