تلفن رزرو ملاقات حضوری با وکلا

26155991

 

ساعات کاری

ساعت 4:00 بعد از ظهر الی 7:00 شب

 

طلاق مبارات,طلاق خلع و مبارات

سؤالات متداول در خصوص طلاق مبارات به شرح زیر می‌باشد:

طلاق مبارات چیست؟  طلاق خلع و مبارات چگونه است؟

مبارات در لغت به معنی بیزار شدن از یکدیگر است و در اصطلاح حقوقی نوعی طلاق است که در مادهٔ ۱۱۴۷ قانون مدنی به شرح زیر تعریف‌شده است: «طلاق مبارات آن است که کراهت از طرفین باشد...» در این صورت نیز زن می‌تواند با دادن مالی به شوهر او را حاضر به طلاق کند، «ولی در این صورت عوض باید زائد بر میزان مهر نباشد». در این‌گونه طلاق، برخلاف طلاق خلع، کراهت و نارضایتی از زندگی زناشویی دوجانبه است و ازاین‌رو قانون‌گذار مالی را که زن درازا طلاق به شوهر می‌دهد محدود کرده و زائد بر میزان مهر را مجاز نشمرده است.

در طلاق خلع و مبارات چون در مدت عده، زن حق رجوع به‌عوض دارد و در این صورت برای مرد نیز حق رجوع شناخته‌شده است، لذا می‌توان گفت در مدت عده، مرد بدون اجازه دادگاه نباید ازدواج کند.

حال یک سوال مطرح است که اگر در طلاق خلع یا مبارات، رجوع مرد به طلاق به علت اینکه طلاق از جهت دیگر باین است (طلاق یائسه یا غیر مدخوله یا طلاق سوم) ممکن نباشد، آیا زن می‌تواند به بذل رجوع کند؟

هرگاه خلع و مبارات، چنانکه بعضی از فقها گفته‌اند، عقد معاوضی باشد شک نیست که بین بذل و طلاق رابطهٔ عوض و معوض وجود خواهد داشت و رجوع به بذل نیز در مقابل رجوع به طلاق قرار می‌گیرد؛ پس عدم امکان رجوع مرد به طلاق مانع رجوع به بذل خواهد بود.

طلاق مبارات,طلاق خلع و مبارات

 %

تلاش جهت رضایت موکل

 %

موارد موفق در پرونده های ارجاع شده به این دفتر

 

سال سابقه وکالت تخصصی

 

تعداد پرسشها و پاسخهای ارائه شده توسط وکلای ما

درباره دفتر وکالت تخصصی طلاق

خدمات صادقانه / مناسب ترین حق الوکاله

دفتر وکالت تخصصی طلاق با سابقه 14 ساله در این زمینه افتخار دارد تا اعلام نماید تمامی پرونده های ارجاعی با دقت و در کمترین زمان ممکن توسط وکلای مجرب و آشنا به زیر و بم مواد قانونی تا حصول نتیجه مطلوب با تمام قوا پیگیری می گردد.

بر اين اساس، این مرکز دارای بیشترین سطح رضایت مشتری در زمینه دعاوی حقوقی خانواده بوده و وظیفه خود می داند تا این سطح بالای کیفیت را بیش از پیش حفظ نماید .

خدمات وکالت در دعاوی و مشاوره حقوقی تاکنون ارائه شده

  •  وکالت در دعاوی طلاق
  •  وکالت در طلاق توافقی
  •  وکالت در دعاوی مهریه ، نفقه و اجرت المثل
  •  وکالت در دعاوی تمکین
  •  وکالت در دعاوی حضانت فرزند
  •  وکالت در کلیه دعاوی خانواده

محل درج پرسش حقوقی شما