تلفن رزرو ملاقات حضوری با وکلا

26155991

 

ساعات کاری

ساعت 4:00 بعد از ظهر الی 7:00 شب

 

اثبات عدم صلاحیت پدر معتاد جهت حضانت فرزند

پرسش:

می‌خواستم بدونم چه طور میتونم ناشایستی یه پدر معتاد رو ثابت کنم برای حضانت پسر هفت سالم ؟

پاسخ وکیل حضانت:

 

با سلام ، ضمن ارائه درخواست تست اعتیاد به دادگاه و ارائه مدارک کمپ ، استشهادیه محلی ، سو پیشینه کیفری و در صورت تکرار در استفاده از مواد مخدر و سوء رفتار ایشان ، دادگاه صلاحیت پدر جهت حضانت فرزند را رد خواهد کرد.

مجازات عدم تحویل فرزند پس از پایان حق حضانت

پرسش:

من یه پسر دارم که تا یک ماه دیگه هفت سالش تمام میشه و باباش مدام میگه که نمیزام یه روز هم بیشتر بچه پیش تو باشه ، راستش دوری از پسرم برام غیرقابل تحمله حالا اگه من بچه را به پدرش ندم چی میشه؟

پاسخ وکیل حضانت:

با سلام ، اگر کسی که حضانت طفل بر عهده اوست پس از اتمام زمان حق حضانت، از دادن طفل به شخصی که حق مطالبه دارد خودداری کند برابر قانون به مجازات 3 تا 6 ماه حبس و یا جزای نقدی از یک‌میلیون و پانصد هزارتا سه میلیون ریال محکوم خواهد شد.

 

روال قانونی ملاقات فرزند پس از طلاق پدر و مادر

پرسش:

لطفاً میشه توضیح بدین پدر و مادری که از هم جدا شدن و یک بچه 2 ساله دارن  اگر سر زمان ملاقات فرزند به توافق نرسند ، آیا امکانش هست از طریق قانون مشکلشون را حل کنن ؟ و روال ملاقات معمولاً طبق قانون چگونه است؟

پاسخ وکیل حضانت:

پس‌ازاینکه حق حضانت طفل به یکی از پدر و مادر رسید دیگری حق ملاقات او را دارد و تعیین زمان و مکان ملاقات با توافق پدر و مادر انجام می‌شود و اگر طرفین در این زمینه اختلاف داشته باشند، تعیین زمان و مکان ملاقات و سایر جزئیات آن با دادگاه است.

به‌طورمعمول دادگاه‌ها 1 الی 2 روز را در آخر هفته برای ملاقات فرزند تعیین می‌کنند. البته در مواردی امکان دارد که همین مقدار ملاقات هم به مصلحت کودک نباشد که در این موارد دادگاه می‌تواند مواعد را طولانی‌تر کند.

در موارد که حق حضانت با مادر است و پدر حق ملاقات طفل را دارد امکان دارد که پدر اصلاً به ملاقات طفل نیاید. در این موارد مادر می‌تواند در مواقعی که پدر حق ملاقات دارد برای اثبات نیامدن پدر به ملاقات فرزند به شعبه دادگاهی که قبلاً به این مورد رسیدگی کرده مراجعه کند و از او بخواهد که نیامدن پدر را به ملاقات فرزند صورت‌جلسه کند. مادر می‌تواند از این صورت‌جلسه‌ها بعداً برای نشان دادن عدم تمایل پدر به ملاقات فرزندش در جلسه دادگاه استفاده نماید.

امکان حضانت فرزندان با مادرتا سن رشد

پرسش:

آیا والدین می‌توانند توافق نمایند که حضانت فرزندان اعم از دختر یا پسر تا زمان رسیدن به سن رشد، به عهده مادر باشد؟

پاسخ وکیل حضانت:

با سلام طبق نظریه مشورتى شماره ۳۴۴۱/۷ - ۱۳۸۶/۵/۲۷با توجه به اینکه حضانت هم حق والدین است و هم تکلیف آنان و طبق ماده ۱۱۶۸ قانون مدنی هر یک از والدین می‌تواند، حق حضانت خود را با توافق به دیگری واگذار کند و این قرارداد که نوعی عقد می‌باشد وفق ماده ۱۰ قانون مدنی لازم‌الوفاء است. بنابراین با توجه به مقررات قانونی که اولویت حضانت با مادر است، ممکن است، حضانت فرزندان اعم از دختر یا پسر تا هفت سال یا بعد آن تا زمان رسیدن به سن رشد طبق توافق به عهده مادر گذاشته شود.

آیا پس از ورود به هفت‌سالگی حضانت فرزند با پدر است یا هفت سال تمام؟

پرسش:

سلام سن حضانت شش سال تمام درسته یا هفت سال؟ وقتی فرزندی وارد هفت‌سالگی میشه حضانت با پدر هست یا هفت سال تمام؟

پاسخ وکیل حضانت:

با سلام ، هفت سال تمام. البته طبق قانون جدید حمایت از خانواده بعد از هفت سال تمام هم بسته به مصلحت طفل حضانت واگذار می‌شود.

 %

تلاش جهت رضایت موکل

 %

موارد موفق در پرونده های ارجاع شده به این دفتر

 

سال سابقه وکالت تخصصی

 

تعداد پرسشها و پاسخهای ارائه شده توسط وکلای ما

درباره دفتر وکالت تخصصی طلاق

خدمات صادقانه / مناسب ترین حق الوکاله

دفتر وکالت تخصصی طلاق با سابقه 14 ساله در این زمینه افتخار دارد تا اعلام نماید تمامی پرونده های ارجاعی با دقت و در کمترین زمان ممکن توسط وکلای مجرب و آشنا به زیر و بم مواد قانونی تا حصول نتیجه مطلوب با تمام قوا پیگیری می گردد.

بر اين اساس، این مرکز دارای بیشترین سطح رضایت مشتری در زمینه دعاوی حقوقی خانواده بوده و وظیفه خود می داند تا این سطح بالای کیفیت را بیش از پیش حفظ نماید .

خدمات وکالت در دعاوی و مشاوره حقوقی تاکنون ارائه شده

  •  وکالت در دعاوی طلاق
  •  وکالت در طلاق توافقی
  •  وکالت در دعاوی مهریه ، نفقه و اجرت المثل
  •  وکالت در دعاوی تمکین
  •  وکالت در دعاوی حضانت فرزند
  •  وکالت در کلیه دعاوی خانواده

محل درج پرسش حقوقی شما