تلفن رزرو ملاقات حضوری با وکلا

26155991

 

ساعات کاری

ساعت 4:00 بعد از ظهر الی 7:00 شب

 

طلاق از طرف مرد,طلاق به درخواست مرد,طلاق زن

سؤالات متداول در خصوص طلاق از طرف مرد به شرح زیر می‌باشد:

طلاق از طرف مرد به چه نحو است؟  طلاق به درخواست مرد چگونه است؟  طلاق زن به چه صورت است؟  طلاق دادن زن به چه روش است؟  طلاق به درخواست زوج چطور است؟  اگر مرد درخواست طلاق دهد چگونه است؟  طلاق از طرف زوج به چه روش است؟  طلاق مرد چگونه است؟  طلاق مرد از زن چگونه است؟

طبق ماده ۲۶ قانون جدید حمایت از خانواده ، در صورتی که طلاق، توافقی یا به درخواست زوج باشد، دادگاه به صدور گواهی عدم امکان سازش اقدام و اگر به درخواست زوجه باشد، حسب مورد، مطابق قانون به صدور حکم الزام زوج به طلاق یا احراز شرایط اعمال وکالت در طلاق مبادرت می‌کند.

با این توضیح که اگر امروز شوهر بخواهد زن خود را طلاق دهد باید به دادگاه رجوع کند و دادگاه با ارجاع اختلاف به داوری اقدام به اصلاح بین زوجین خواهد کرد و درصورتی‌که بین زن و شوهر سازش حاصل نشود گواهی عدم امکان سازش به شوهر خواهد داد. دفتر طلاق پس از دریافت گواهی عدم امکان سازش به اجرای صیغه طلاق و ثبت آن اقدام خواهد کرد.

برابر بند آخر مادهٔ ۱۰ قانون حمایت خانواده قدیم که می‌توان گفت هنوز به قوت و اعتبار خود باقی است، «هرگاه شوهر بدون اجازه دادگاه مبادرت به طلاق نماید به حبس جناحه ای از شش ماه تا یک سال محکوم خواهد شد. همین مجازات مقرر است برای سردفتری که طلاق را ثبت نماید». به‌علاوه از سردفتر خاطی سلب صلاحیت خواهد شد (ماده‌واحده قانون اصلاح مقررات مربوط به طلاق مصوب ۱۳۷۰).

لزوم اجازه دادگاه یا گواهی عدم امکان سازش برای طلاق به ارادهٔ شوهر که درراه مصلحت خانواده و جلوگیری از خودسری و سوءاستفاده مرد درزمینهٔ طلاق مقررشده یک قاعده حقوق جدید است که در ایران نخستین بار به‌موجب قانون حمایت خانواده ۱۳۴۶ پذیرفته شد و قانون حمایت خانواده ۱۳۵۳ نیز آن را تأیید کرد؛ آنگاه لایحه قانونی دادگاه‌های مدنی خاص و قانون اصلاح مقررات مربوط به طلاق هم آن‌ را لازم شمردند. این قاعده هرچند که در فقه اسلامی به‌صراحت مطرح نشده با آن مباینتی ندارد، بلکه با اصول عالیه اسلام سازگار است.

 جامعه هراندازه و به هر وسیله اقداماتی به عمل آورد که تصمیمات ناشی از عصبانیت و غفلت (در امر طلاق) عملی نشود بجاست و مورد استقبال اسلام است قانون درراه مصلحت اجتماع می‌تواند متصدیان دفاتر طلاق را از اقدام به طلاق، تا وقتی‌که محکمه عدم موافقت خود را در ایجاد صلح و سازش میان زوجین به اطلاع آن‌ها نرسانده است، منع کند. محاکم کوشش خود را در ایجاد صلح و سازش میان زوجین به عمل می‌آورند و فقط هنگامی‌که بر محکمه ثابت شد که امکان صلح و سازش میان زوجین نیست گواهی عدم امکان سازش صادر می‌کند و به اطلاع دفاتر می‌رساند.

طلاق از طرف مرد,طلاق به درخواست مرد,طلاق زن,طلاق دادن زن,طلاق به درخواست زوج,اگر مرد درخواست طلاق دهد,طلاق از طرف زوج,طلاق مرد,طلاق مرد از زن

زیر مجموعه ها

شرايط طلاق از طرف مرد,حق طلاق مرد,شرایط طلاق دادن زن,شرایط طلاق زن,شرایط طلاق برای مرد

درخواست طلاق از طرف شوهر,درخواست طلاق از طرف مرد,دادخواست طلاق از طرف مرد,تقاضای طلاق از طرف مرد,راههای طلاق دادن زن,نحوه طلاق دادن زن,مراحل دادخواست طلاق از طرف مرد,نمونه دادخواست طلاق از طرف زوج,درخواست طلاق مرد,مراحل طلاق توسط مرد,مراحل طلاق دادن زن,دادخواست طلاق از طرف زوج

 %

تلاش جهت رضایت موکل

 %

موارد موفق در پرونده های ارجاع شده به این دفتر

 

سال سابقه وکالت تخصصی

 

تعداد پرسشها و پاسخهای ارائه شده توسط وکلای ما

درباره دفتر وکالت تخصصی طلاق

خدمات صادقانه / مناسب ترین حق الوکاله

دفتر وکالت تخصصی طلاق با سابقه 14 ساله در این زمینه افتخار دارد تا اعلام نماید تمامی پرونده های ارجاعی با دقت و در کمترین زمان ممکن توسط وکلای مجرب و آشنا به زیر و بم مواد قانونی تا حصول نتیجه مطلوب با تمام قوا پیگیری می گردد.

بر اين اساس، این مرکز دارای بیشترین سطح رضایت مشتری در زمینه دعاوی حقوقی خانواده بوده و وظیفه خود می داند تا این سطح بالای کیفیت را بیش از پیش حفظ نماید .

خدمات وکالت در دعاوی و مشاوره حقوقی تاکنون ارائه شده

  •  وکالت در دعاوی طلاق
  •  وکالت در طلاق توافقی
  •  وکالت در دعاوی مهریه ، نفقه و اجرت المثل
  •  وکالت در دعاوی تمکین
  •  وکالت در دعاوی حضانت فرزند
  •  وکالت در کلیه دعاوی خانواده

محل درج پرسش حقوقی شما